Σχετικά με εμάς

customers 3

Γιατί Fitnesstrip

Γιατί εδώ θα βρείτε:

  • τα ποιοτικότερα συμπληρώματα διατροφής. Από εταιρίες που χρησιμοποιούν αθλητές παγκόσμιας κλάσσης.
  • τις συμβουλές που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε τα συμπληρώματα, το σώμα σας, τον εξοπλισμό και κυριότερα τον χρόνο σας καλύτερα.
  • ην γνώση σε συνδυασμό με την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να πάρετε αξιόπιστες συμβουλές για την φυσική σας κατάσταση, πάντα υπό τη καθοδήγηση του προσωπικού σας επαγγελματία υγείας και γιατρού.

Στόχοι

Ο χώρος του Fitnesstrip είναι ανοιχτός και έτοιμος να δείξει στον κόσμο τι σημαίνει φυσική κατάσταση και ευεξία, να προτείνει τρόπους πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει τον εαυτό του και να μεταδώσει το πνεύμα του στους πάντες για τη φυσική κατάσταση μεταδίδοντας γνώσεις, καταρρίπτοντας μύθους, βοηθώντας κάθε ηλικία, να αποφύγει τα εμπόδια που ακόμη και ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης κάποτε αντιμετώπισε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

DO IT FOR YOURSELF

Συμβουλευτική και ποιότητα

Στο Fitnesstrip, γνωρίζετε ότι θα βρείτε τα καλύτερα συμπληρώματα για εσάς ενώ μαθαίνετε πώς να το χρησιμοποιείτε, με ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, σχεδιασμένο από καταρτισμένους επαγγελματίες που συνεργάζονται με την ομάδα μας.

BAD SESSION IS ONLY THE ONE YOU DID NOT DO

Αθλητής παγκόσμιας κλάσης

Ο Δημήτρης είναι το σώμα και η ψυχή του Fitnesstrip.

Μέσα από την καριέρα, τη γυμναστική και τις διακρίσεις του, ο Δημήτρης έμαθε τι και γιατί λειτουργεί, τόσο από τη δίψα του για γνώση όσο και από τα λάθη του και γι’ αυτό είναι ο καλύτερος στο να βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης και ευεξίας.

Ως αθλητής παγκόσμιας κλάσης, ο Δημήτρης έχει δημιουργήσει μια οντότητα επιχείρησης ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας και καταλαμβάνοντας διακρίσεις και το πιο σημαντικό, βοηθώντας άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

Μέσα από το Fitnesstrip μπορείτε να δείτε το πάθος του Δημήτρη, τη θέληση για βελτίωση και τη θετικότητα στον τρόπο ζωής του.

Τελικά, όλοι επηρεάζονται από αυτό γιατί η θετικότητα είναι μεταδοτική.

ΙΣΤΟΡΙΑ
customers 2
customers 1
×